Glidmedel

Här hittar du fertilitetsvänlig glidcreme som är särskilt bra för er som försöker uppnå graviditet. Dessa fertilitetsvänliga glidcremer tillåter inte bara spermiern från att befrukta ägget, utan ökar även chansen för en gravidite, då glidcremen innehåller extra kalcium och magnesium, vilket stärker spermien. Som ett extra plus ökar de fertilitetsvänliga glidcremerna också njutningen.

Vanligtvis så skapar glidmedel hinder för spermierna att ta sig igenom och minskar därför chansen för att spermierna når ägget, och därmed chansen för att bli gravid. Särskilt de glidmedel som innehåller silikon, hindrar spermierna från att röra sig som de vill och kan även sänka livslängden hos spermien.

Forskare har därför tagit fram ett glidmedel som gör det lättare för spermierna att ta sig fram och överleva samtidigt som det ökar njutningen. Sasmar har utvecklat Conceive+ Plus, ett glidmedel som ökar både njutningen och chansen för att bli gravid. Glidmedlet innehåller kalcium och magensium som stärker spermien och ger den en längre livstid. Conceive+ Plus Rekommenderas av läkare och säljs receptfritt.

När ska man använda Conceive+ Plus?

Om ni vill använda glidmedel men även försöker bli gravida, är Conceive + plus det bästa alternativet, då det ökar chanserna för graviditet, men också njutningen.
Glidmedlet skall användas 10-15 min innan samlaget.

Genom att hålla koll på ägglossningen, med hjälp av ägglossningstest, och fertilitetsglidmedel äkar chanserna för en graviditet. Köp ägglossningstest hos TestSmart.se idag för att hålla koll på när ägglossningen sker, och för att äka chanserna för graviditet.

Kan jag använda Conceive+ Plus även om jag inte vill bli gravid?

Självklart, Conceive+ Plus är utvecklat för att även fungera med naturgummi (latex) och polyuretan kondomer.

Om ni känner att ni provat det mesta men ändå inte lyckas så är det hög tid att prova Conceive+ Plus i samband med kontinuerliga samlag.