Pulsoximeter

En pulsoxymeter är en syremätare för fingret, som lätt, snabbt och smärtfritt mäter din syresättning i blodet, men som också kan visa din exakta puls.

Så fungerar en pulsoxymeter

En pulsoxymeter mäter blodets syresättning (sp02), och enheten är mycket lätt att använda. Du placerar bara ditt pekfinger i den lilla syremätaren, och inom ganska kort tid visar pulsoxymeterns display din syresättning i blodet.

Normalt har man en syresättning i blodet på ca 95-99%, men syresättningen kan vara sämre om man har sjukdomar. Det gäller t.ex. den utbredda lungsjukdomen KOL. Här kan det för vissa patienter vara en god lösning att ha en pulsoxymeter hemma, så att de fortlöpande kan följa med i sin syresättning, och reagera om den blir för dålig.

Köp en pulsoxymeter online

När du köper en pulsoxymeter online hos Testsmart.se får du en produkt av hög kvalitet, och som är mycket hållbar, lätt att ta med sig, och CE-märkt. Vår pulsoxymeter använder AAA-batterier och har en mycket låg strömförbrukning.

Köp pulsoxymeter här i webshoppen och få fri frakt och snabb leverans. Vi sänder ordrar alla dagar i veckan utom lördagar, så om du beställer innan kl. 17.30 M-F, 15.00 S, så sänds din order samma dag. Vi leverera alla varor i diskret emballage.