Om Test Smart

Vi säljer smarta hemmatest som lätt och säkert ger dig möjlighet för att testa dig själv för sexuella sjukdomar, infektioner, graviditet, ägglossning mm.

Vi säljer smarta självtest som lätt och säkert ger dig möjlighet för att testa dig själv för sexuella sjukdomar, infektioner, graviditet, ägglossning och mycket mer.

Vi vill gärna göra det lätt för våra kunder när de snabbt behöver ett säkert och noggrannt hemmatest, eller andra produkter som gör det möjligt att testa sig själv därhemma.

Vi säljer följande test:

Vi säljer följande utrustning:

  • Digital Termometer – särskilt utvecklad för att användas med basaltemperaturmetoden (BBT) för att hitta tidpunkten för din ägglossning.
  • Ultraljudsmonitor (Fetal doppler) – för att lyssna till ditt ofödda barns hjärtljud.
  • Pulsoxymeter – för att mäta syresättningen (SpO₂) i ditt blod, samt visa puls.

Vi är medlem av FDIH, och det är en fördel för dig!

FDIH är Foreningen for Dansk Internet Handel, som är en intresseorganisation för verksamheter som använder internet och andra digitala kanaler.

Vi är medlem av FDIH för att bli inspirerade och utmanade inom vårt affärsområde – både i eget, och ditt intresse. FDIHs konferanser och seminiarier säkrar att vi hela tiden är up-to-date med lagstiftning och utvecklingen på internet, så att du får den bästa upplevelsen på vår hemsida.

TestSmart.se ägs av E-Invasion A/S, som har her sålt fertilitetsprodukter över nätet i hela Norden, och hjälpt sina kunder, sedan 2003.

Information om Filial af E-Invasion A/S enligt lag:

Filial af E-Invasion A/S (aktiebolag)
Stålkulegatan 2 E
212 28  Malmö

Org.nr. 516404-1369

E-mail: info@testsmart.se